WAAROM skipmonday
Naast een onvermijdelijke couleur locale is er ruimte voor een Internationale online arbeidsmarkt, waar werelden samenkomen, samenwerken en er allemaal beter van worden. Wij bieden de volgende stap in Het Nieuwe Werken door eenvoudig toegang te bieden tot IT talent en kennis wereldwijd en online samenwerken effectief te organiseren. Richt je op waar je goed in bent, laat ons je helpen met Internationaal online samenwerken en “skip Monday”!

HOE werkt skipmonday
skipmonday organiseert en faciliteert Internationaal online samenwerken door het inzetten van Internationaal IT talent. We verbinden vraag en aanbod, adviseren in een effectief besturingsmodel, communicatie, inzicht in cultuurverschillen, het gebruik van technische hulpmiddelen en borgen de veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid.

WAT brengt skipmonday
Betere beschikbaarheid van talent en kennis, flexibiliteit, schaalbaarheid, voorspelbaarheid en hoge(re) productiviteit.


skipmonday gaat “the post corporate society” vormgeven, waar mensen eenvoudig Internationaal online kunnen samenwerken. Zo creëren we toegang tot een enorme poule van talent en kennis, wereldwijd.